Over de specialiste

Ria van der Mark Profielfoto

Ria van der Mark

Care for Women specialiste

06 – 199 456 69


Praktijkadressen

Foto Locatie 1

Locatie 1

Molenweg 6 , Mijnsheerenland

Ingang van de praktijk bevindt zich in het wandelpad, naast het woonhuis.

Foto Locatie 2

Locatie 2

H.R. Holsterf 134, Dordrecht

Lucina verloskundigenpraktijk


Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult kost €72,50 per uur. Betaalmogelijkheden: pin, contant of bank.


Afspraak maken

Maak makkelijk en snel jouw afspraak 24 uur per dag via de online webagenda.


Aangesloten bij

  • Care for Women
  • CAM Coöperatie 

Introductie

Ria adviseert en begeleidt in haar praktijk, in Mijnsheerenland, en Dordrecht, vrouwen van alle leeftijden bij klachten die kunnen ontstaan door hormonale disbalans.

Een vrouwenleven kent verschillende fases met specifieke problemen. Kennis en inzicht in wat er precies in jouw lichaam gebeurt geeft vertrouwen, onafhankelijk van de leven

Of je nu jong bent of wat ouder: het is in iedere fase van je leven fijn om vrouwen om je heen te hebben met wie je problemen en vragen kunt delen. Dat kunnen zussen, moeders of vriendinnen of collega’s zijn.

Maar soms heb je behoefte aan iemand, die je niet kent uit je nabije omgeving, iemand die “neutraal”is, die met je meedenkt, waar je je vragen kwijt kan over bijvoorbeeld menstruatie, anticonceptie, seksualiteit, overgang of omgaan met kanker.

Ik wil graag die gene voor je zijn. Laagdrempelig, met kennis van zaken, aandacht en betrokkenheid.

Mijn praktijkruimte heeft een “niet-medische”uitstraling. Het is een praktijk aan huis, met een eigen ingang, en toiletruimte, echter geen wachtruimte . Vandaar dat er altijd wat ruimte zit tussen de tijdsblokken voor afspraken.


Behandeling

Bij mij kun je terecht zonder doorverwijzing van een huisarts, dus doorlopen met klachten is vaak helemaal niet nodig. Door een zorgvuldige intake krijgen we zicht op de aard en oorzaak van je klachten. Tijdens de consulten krijg jij als cliënt inzicht in wat er precies gebeurt in je lichaam en hoe je hiermee om zou kunnen gaan. Als hormonen de regie overnemen, kun je daar als vrouw behoorlijk last van hebben. Samen bekijken we oplossingen die in jouw situatie en levensfase passen. Je krijg adviezen om bewuste keuzes te maken zodat je je eigen welzijn op jouw manier kunt beïnvloeden. Op die manier houd je de regie over je hormonale schommelingen. En wat heel belangrijk is: het is advies op maat.

“Er is nooit 1 advies, een advies moet bij jou passen, je aanspreken en door jou toe te passen zijn.”


Opleiding en werkervaring

Ik ben meer dan 40 jaar verpleegkundige.( HBO medisch geschoold)en heb ruime ervaring in de extramurale gezondheidszorg. Voornamelijk op het gebied van begeleiding en ondersteuning in de periode van zwangerschap, geboorte en ouderschap.

Naast de werkzaamheden in Rotterdam met deze doelgroep heb ik me in 2016 verder gespecialiseerd in hormonen door de opleiding bij Care for Women te volgen en me aangesloten bij de organisatie . Ik heb praktijk aan huis, en een 2e locatie in Dordrecht, bij Lucina geboortezorg( verloskundigenpraktijk in de wijk Stadspolders)


Scroll naar top